EDICIONS

Coincidint amb el 30 aniversari de la mort de Nino Bravo, i per a complementar la celebració del I Encontre de Fans, Familiars i Amics, l’Ajuntament d’Aielo de Malferit va editar el llibre ‘Memoria Viva de Nino Bravo’, una nova biografia del cantant elaborada expressament per a l’ocasió.


Entre les múltiples sorpreses que contenen aquesta publicació, es troben les primeres fotografies de Nino Bravo (primera comunió, junt als seus amics de la infància, en l’adolescència, servei militar...), postals publicitàries de Los Hispánicos i Los Superson, autògrafs cedits per diversos admiradors, el Document Nacional d’Identitat de Nino Bravo (trobat en una de les jaquetes donades per la família per a l’exposició... després de 30 anys!), el disc en el que Nino es va declarar a la seua esposa i un llarg etcètera.


A més, el llibre conta amb una detallada biografia escrita per Francisco Javier Fuentes, Darío Ledesma i Isaas Guerrero, una introducció de Cristina Mira (Alcaldessa d’Aielo de Malferit), la crònica del primer homenatge a Nino en Aielo celebrat en 1998 i escrita per Isabel Juan, la discogràfica amb àlbums i singles publicats en deu països diferents elaborada per Darío Ledesma, i una selecció de lletres de cançons elegides expressament per la família de Nino Bravo. Es tracta d’una edició de col·leccionista, tot un llibre de luxe que no pot faltar en la col·lecció de qualsevol admirador de la gran veu valenciana per excel·lència: Nino Bravo.


La primera edició de ‘Memoria Viva de Nino Bravo’ va contar amb una tirada de 500 exemplars, que es van esgotar el mateix dia del I Encontre de Fans, Familiars i Amics, el 19 d’abril. La quarta edició pot ara adquirir-se sol·licitant informació en el telèfon 654 394 296 o en la direcció de correu electrònic: ninobravomuseo@hotmail.com