ESDEVENIMENTS

Col·laboració del Museu en Esdeveniments

Dins d’aquesta secció, tractarem de donar a conèixer tots els esdeveniments, homenatges, reunions o records que tenen que veure amb la figura del cantant Nino Bravo.


Des de la inauguració del Museu Nino Bravo en 2006 la entitat ha anat guanyant pes específic i convertint-se any rere any en organitzadora de diversos actes relacionats amb el cantant.


Hem col·laborat i impulsat els encontres de fans, familiars i amics de 2007 i 2012, dels festivals de la cançó Nino Bravo celebrats en Aielo de Malferit – poble natal – hem estat presents en la inauguració mundial de ‘Nino Bravo, el Musical’ cedint inclús part de material per realitzar una xicoteta mostra.


De la mateixa manera, hem col·laborat en els homenatges tributats en Villarrubio (Conca) on es va inaugurar un carrer i es van portar a terme els treballs de restauració i reubicació de la creu erigida en el municipi conquesa a finals del anys setanta.


Queda clar que els records i l’estela deixada per Nino Bravo s’incrementen any a any. El esperit del Museu es recolzar a tots i cadascun dels actes, i en aquesta secció donarem conter a això.