PREMSA

Los Supersón obrin l'exposició en memòria de Nino Bravo a El Corte Inglés

Records de tota la carrera musical de Luis Manuel Ferri, popularment conegut com Nino Bravo, romandran vius a El Corte Inglés d'Avinguda de França de València, gràcies a una exposició que porta per títol 'Nino Bravo, 40 años recordándote ', inaugurada precisament quan es compleixen quatre dècades de la seva mort en un fatídic accident de trànsit.


Les filles del gran cantant valencià i el Museu Nino Bravo d'Aielo de Malferit, han cedit els materials més representatius dels seus fons i han fet possible que la mostra siga una realitat.


Durant un poc més d'un mes, l'exposició pretén projectar i promocionar la figura i la vida professional, breu però intensa, del cantant nascut a Aielo de Malferit i criat a València.


Tota la seva discografia, els vestits originals que va lluir en els concerts més coneguts, el famós cinturó amb els seus inicials que lluïa a les gales, llibres, fotografies, imatges inèdites i música, sobretot música.


CONCURS DE VEUS


Un beso y una flor, Libre, Amèrica, són alguns dels temes més coneguts de la cançó espanyola, descarregades i escoltades tant al nostre país com en tota Hispanoamèrica.


A la sala d'Àmbit Cultural d'El Corte Inglés Avinguda de França (8a planta) se celebrarà en paral · lel a l'exposició el Concurs de Veus Nino Bravo, en què el grup original de Nino Bravo, Los Supersón, actuaran com a jurat.


Les dates triades per a la primera selecció són dos dimarts consecutius, el 23 i el 30 d'abril. Els que hagen superat aquesta primera fase seran convocats a la gran final, que tindrà lloc el 7 i el 14 de maig. Els tres primers classificats rebran un premi especial d'El Corte Inglés.

 

ACTUACIÓ DE LOS SUPERSON EN DIRECTE


L'acte d'inauguració de l'exposició 'Nino Bravo, 40 años recordándote', que va comptar amb la presència de la directora general de Cultura, Marta Alonso, i l'alcalde d'Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, va tenir una sorpresa final: la actuació en directe del grup Los Supersón, reunit després de 40 años recordándote per interpretar alguns dels èxits de Nino Bravo.


Pepe Juesas a la guitarra, Vicente Balaguer al baix, Juan Manuel Cortés als teclats i Salvador Pelejero a la bateria van recuperar per uns moments la màgia de les gales de Nino Bravo. Al jove cantant valencià José Valhondo li va cabre la responsabilitat de veure complert un somni, cantar al seu ídol de tota la vida.


L'activitat es pot considerar una primícia del concert que celebraran el 22 de juny al Palau de la Música a benefici de l'Associació d'Ajuda al Disminuït Psíquic d'Alfafar (AADISA).