PREMSA

L’ONCE dedicarà un cupó a Nino Bravo

L’Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) dedicarà, amb motiu del 40 aniversari de la mort de Nino Bravo, el cupó del diumenge 21 d’abril de 2013 al cantant. La petició va ser realitzada pel Museu Nino Bravo i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, i recolzada pel l’ONCE.

Els cinc milions de cupons que s’editaran, es distribuiran en tota Espanya a través dels 21.000 venedors que l’organització té repartits per tot el país. Aquest fet suposa una important promoció per a la localitat natal de Nino Bravo i el Museu dedicat a mantindre viva la seua memòria.

 

L’Alcalde, José Luis Juan Pinter, ha mostrat la seua satisfacció per la notícia: ‘Nino Bravo és una de les figures més importants i reconegudes del nostre poble, inclús a nivell internacional i aquest cupó significa posar en valor i reconèixer la trajectòria professional, la qualitat artística i personal de Nino Bravo. Un artista que amb la seua veu i les seues cançons continua hui, 40 anys després de la seua mort, despertant sentiments, passions i records, més allà del pas del temps i de les modes’.

 

‘Sols tinc paraules d’agraïment i reconeixement per a l’ONCE tant per les atencions que ens ha prestat com per la importantíssima labor social que realitza, atenent les necessitats de les persones amb diverses discapacitats’.

 

El Ayuntamiento, a través del Museo Nino Bravo y en colaboración con la ONCE, organizará una serie de actos L’Ajuntament, a través del Museu Nino Bravo i en col·laboració amb l’ONCE, organitzarà una series d’actes amb motiu de l’edició del cupó que es desenvoluparan a llarg del mes d’abril de 2013.

 

Així mateix, s’està estudiant la possibilitat d’adaptar la col·lecció permanent dedicada al cantant, mitjançant l’edició en llenguatge Braille de part del material exposat, millorant així l’accessibilitat a les persones amb discapacitat visual i adaptant-la a les seues necessitats.