PREMSA

Homenatge a l’artista Nino Bravo en la falla Fray Pedro Vives- Bilbao- M. Thous

La falla Fray Pedro Vives-Bilabao-Maximiliano Thous va inaugurar ahir en el seu casal, situat en el carrer Maximiliano Thous, una exposició en homenatge a Nino Bravo, a la que van assistir la directora del Museu Nino Bravo, les seues filles, els integrants del grup que formava part l’artista ‘Superson’.


Aquesta falla ja va organitzar la setmana passada una visita al poble natal de l’artista, Aielo de Malferit, on van repassar la vida de Nino Bravo i van visitar el museu allí emplaçat.


Hui tindrà lloc una xerrada-col·loqui sobre l’artista valencià, a les 22.30 hores, en el casal de la falla fray Pedro Vives-Bilbao-Maximiliano Thous en la que participaran les seues filles i la directora del Museu Nino Bravo, situat en el poble natal de l’artista. També s’espera la presència d’un dels companys de viatge que anava amb el cantant en el moment del seu fatídic accident automobilístic.


Dema es clausurarà aquesta exposició amb orquestres que interpretaran temes dels anys 70 de bandes valencianes conegudes a nivell nacional.


Sense la col·laboració del Museu Nino Bravo d’Aielo de Malferit, no hauria sigut possible recopilar tantes fotos, ja que en aquesta col·lecció es podrà contemplar al voltant de 400 instantànies de l’artista, cartells i maniquins de roba del propi cantant que va utilitzar en els seus espectacles. A més, des de la falla comenten que la celebració d’aquesta setmana cultural ha sigut molt ben acollida pels veïns del barri, tant joves, que no coneixen de prop la música de Nino Bravo, com per als més adults que si van poder gaudir de la veu d’un dels artistes valencians més importants del segle XX.


El pròxim dia 18, a les 11 hores, s’imposarà el Maximilià Thous d’Or 2013 al compositor José Manuel Vidal, amb l’assistència de les Falleres Majors de València i les seues corts d’honor.