PREMSA

Homenatge a Nino Bravo en el 40 aniversari de la seua mort

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha programat per al pròxim dissabte 13 d’abril una sèrie d’actes en commemoració del 40º aniversari de la mort del cantant valencià Nino Bravo en col·laboració amb el Museu sobre l’artista, segons ha informat el consistori en un comunicat. Així, família, amics i admiradors del cantant es reuniran per a rendir homenatge a l’artista que ‘amb la seua veu i les seues cançons continua hui, 40 anys després de la seua mort, despertant sentiments, passions i records, més allà del pas del temps’, destaquen.

 

De fet, fonts de l’organització destaquen que Nino Bravo ‘és la banda sonora de moltes persones, que continuen recordant-lo dia a dia a través de les seues melodies i la seua veu inconfusible’. Per a tots ells el Museu Nino Bravo els convida a gaudir aquest dissabte, d’un ampli i divers programa d’activitats, en el seu record. Entre els actes programats, destaca la presentació del cupó que l’Organització Nacional de Cecs Espanyols ha editat amb motiu d’aquest aniversari i que contarà amb la presència del Delegat Territorial de l’Once en la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel Jallas i el president del Consell Territorial de l’ONCE en la Comunitat Valenciana, Enrique Llin Ruiz.

 

Els cinc milions de cupons que s’editaran suposen ‘una important promoció’ per a la localitat natal de Nino Bravo i el Museu dedicat a mantindre viva la seua memòria, així com a la important labor social que realitza l’ONCE, segons destaquen les mateixes fonts. Al respecte, l’Alcalde de la localitat, José Luis Juan Pinter, ha ressaltat que Nino Bravo és ‘una figura reconeguda, inclús a nivell internacional i aquest cupó significa posar en valor i reconèixer la trajectòria professional, la qualitat artística i personal de Nino Bravo’. Entre el programa d’activitats programades, destaca la presència de Serafín Zubiri, que ha manifestat la seua alegria per poder donar suport tant al seu admirat Nino Bravo com a l’ONCE.